Casa Tapada
Slideshow
Nederlands
Foto´s
omgeving
Prijslijst
Engels
Duits
Portugues
Contactformulier
Links

Wij zijn een gepensioneerd Nederlands echtpaar die gekozen hebben om in Portugal te wonen, sinds 2005 verhuren wij onze vakantiehuizen en appartement in midden Portugal (de Beiras).

Onze Vakantiehuizen zijn volledig geïsoleerd en voorzien van thermopaneglas, er zijn 2 slaapkamers met ieder 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer,  keuken met afwasmachine en combimagnetron, bij het bad met douche is een thermostaat kraan. de vakantiewoningen hebben een houtkachel.

Het appartement heeft 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank in de woonkamer, keuken met een combimagnetron, de badkamer heeft een douche met een thermostaatkraan. Het appartement heeft c.v verwarming.

Er is ook een kinderledikantje beschikbaar, dit graag reserveren bij boeking.,  Er is een schotelantenne. Er is een zwembad (6,10m) en een barbecue.

Er is overal toegang tot internet (WiFi)

 

 

to Top of Page

Michael Vedder ----- Rua da Casinha 558 ----- Mouronho --3420-168 -- Tábua ----- Portugal  | Telefoon: +351-235 713 566 / Mobil: +351-963 859 535 ---- casatapada@live.nl